suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Немски език за възрастни

График на курс

22 април сутрин – 9:30 – 13:00

22 април  вечер – 18:30 – 22:00

7 май  сутрин – 9:30 – 13:00

Формат на заниманията

В рамките на 5 седмици
5 пъти в седмицата (от понеделник до петък)
по 4 учебни часа
Групи от 6 до 12 човека
Сутрешна група: 9:30 – 13:00 часа
Вечерна група: 18:30 -22:00 часа

Вашата инвестиция за това обучение е:

           • I-во ниво 100 уч.ч  630 лв + 60 лв за уч. мат.

           • II-во ниво 80 уч.ч   560 лв + 60 лв за уч. мат.

За курса

Немски език, езика на Гьоте и Шилер!

Колко пъти сте започвали да учите Немски език? Или не сте се решили дори да отворите учебника? Затруднява Ви произношението или грамтиката?
Време е да погледнете към немския език с други очи!

Започнете да учите с лекота и усмивки!

Имате бизнес семинар в Германия, предстои ви мечтаното пътуване във Виена или винаги сте искали да научите немски и все не сте намирали време? Може да промените това само за пет седмици и то с дълготраен резултат с курсове по немски език за начинаещи. Звучи лесно, а освен това се случва в приятна и спокойна среда, без домашни.

Нашето сугестопедично обучение ще Ви помогне да забравите всички трудности, свързани с този език, да видите красотата му, да чуете звука му!

Обучението по метода сугестопедия ще пробуди във Вас любов към немския език и ще стимулира потенциала Ви за учене.

Базовата лексика и граматика ще стигнат до Вас с много увлекателни игри, песни и забавни истории! Познанието остава трайни следи в съзнанието ви, защото го приемате със заряда на много емоционални стимули.

Сугестопедичното обучение по немски език е идеална възможност за бързо адаптиране при предстоящо пътуване или работа в Германия, защото  ви запознава с близо 2500 основни думи и изрази, ключови за воденето на базов раговор на немски език.

Курсът по немски език е своеобразно пътешествие в немската културата с  практическа насочен, като това е  идеален старт за активно му прилагане и в живота.

Събеседване с преподавателя

Бихме желали да ви поканим преди курса на индивидуално събеседване с преподавателя. На тази среща ще ви разкажем повече за Сугестопедията, ще установим нивото ви на познания и вашите специфични нужди за овладяването на немския език.