suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Разговорен английски за възрастни

Добре дошли на нашата улица. На гости ли сте или се преместихте за постоянно? В коя къща живеете? Сам или със семейството си? 
Аз съм израстнала тук. Казвам се Joy Choi  и искам да ви разкажа за нашите съседи- Агата Кристи, Джоузефин Бейкър и сем. Фиджералд.
Ние организираме ден на изкуствата, за да възстановим нашата гордост- старинната библиотека на края на улицата, в която могат да се открият пркрасни текстове. Хайде да организираме събитието заедно и дружно да се насладим на съкровищата в библиотеката.

В Speaking Club очкаваме в рамките на шест седмици да се срещаме като добри съседи веднъж седмично. Като част от сугестопедичната
организация на клуба, участиците избират нови имена и самоличности. Измислят нови домове и семейна среда на Smile Str. (улица „Усмивка”)
и в процеса на фантазиране упражняват и придобиват нови знания и умения по английски език. Работи се по остовни теми: „У дома”, „На улицата”,
„ В ресторанта”, „Посещение при лекаря” и др.  Един от трите учебни часа в ежеседмичните сесии  е посветен на граматика и нова лексика.
Останалите два учебни часа са за разиграване на диалози и разказване на истории. И всичко това в сугестопедична атмосфера на
почивка и забавление.

Старт

30 март ( събота)

Формат                                                                                                                                 

6 посещения по 4 уч.ч. (24 уч.ч. )
Вашата инвестиция за това обучение е: 280 лв. с учебни материали                                                                      
Събота 20 април: 10:00 – 13:15