suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Анита Симеонова

Сугестопед по френски език за възрастни и деца

Искреността, топлината в отношенията, усмивките, семейството и приятелите са най-важните неща за мен.

Обичам приключенията и откривателствата, те ни правят изобретателни, търсещи творци. Така стигнах и до сугестопедията. Винаги съм искала с лекота и любов да предавам информацията и знанието, което е достигало до мен. Чрез опита си разбрах, че запомняме най-добре и трайно това, което ни интересува, което ни е забавно и докосва душата ни.

Сугестопедията е вратата към недостатъчно изследвания потенциал на човешкия ум и душа, която проф.д-р Лозанов е отворил за всички нас.

Преди да открия сугестопедията съм обучавала служителите в корпоративна IT среда и съм преподавала френски език на деца в Institut français. Също така съм създала програми за обучение в алтернативни детски градини.

Завършила съм философия в Югозападния университет „Неофит Рилски”. Живях 8 години в Швейцария, където учих международни отношения в Université de Genève и туризъм в Ecole International Lejeun, Genève. Там овладях френски език.

Мечтата ми е да живеем в по-добър и светъл свят. Свят, в който децата ни да растат смеейки се, свят, в който многообразието се подкрепя и насърчава. Свят, в който да обичаш и да бъдеш обичан е основата на всяко наше действие и творение.