suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Курсове тийнейджъри

Английски за тийнейджъри

Френски за тийнейджъри

Испански за тийнейджъри

Езикови курсове за тийнейджъри

След 12-13 годишна възраст настъпва нов етап в живота на учениците. Те вече не са деца и много често откриват,  че  говорят на различни езици с хората наоколо.  Търсят новото си място в света и искат да се изявяват по различен начин. Отчитайки динамиката на тази възраст, ние вярваме , че резервопедията и сугестопедичното обучение не само улеснява овладяването на нов език, но и помага на подрастващите да преминат спокойно през специфичните психо – физиологически промени.

Подходът позволява на младежите да открият вътрешната си сила и мотивация, чрез вдъхновяващи занимания. По време на сугестопедичното си обучение, младежите придобиват увереност в способностите си да помнят огромно количество материал и да го използват целесъобразно. След  края  на  курса  те  си  тръгват  с  положително  настроение и със самочувствие.   

Английски за тийнейджъри

Учебната програма „The Return” е приключенска и вдъхновяваща общуването на английски. Преподавателят влиза и се представя под ново име.  Разказва вълнуваща история за пътувания и тайни и подканва младежите да се включат в неговата мисия. За целта те влизат в роля, а именно създаването на възможен образ позволява на младежите да се видят в нова светлина, да се освободят от притесненията и да мечтаят свободно за бъдещето на английски език.

прочети още

Френски за тийнейджъри

Учебната програма „Rencontre à Paris” е приключенска и вдъхновяваща общуването на френски. Преподавателят влиза и се представя под ново име.  Разказва вълнуваща история за пътувания и тайни и подканва младежите да се включат в неговата мисия. За целта те влизат в роля, а именно създаването на възможен образ позволява на младежите да се видят в нова светлина, да се освободят от притесненията и да мечтаят свободно за бъдещето на френски език.

прочети още

Испански за тийнейджъри

Учебната сугестопедична програма „Un viaje ” е приключенска и вдъхновяваща общуването на испански език. Преподавателят влиза и се представя под ново име.  Разказва вълнуваща история за пътувания и тайни и подканва младежите да се включат в неговата мисия. За целта те влизат в роля, а именно създаването на възможен образ позволява на младежите да се видят в нова светлина, да се освободят от притесненията и да мечтаят свободно за бъдещето на испански език. Чрез  дидактични игри,  диалози и  разговори както и  провокиране на различни  ситуации от  реалния  живот у  курсистите  се  засилва желанието  да  учат и се  появява любов към  езика.  Това   им помога  да  разкрият  своите  резерви  и потенциал, да  открият  един  нов свят, където те са  активни  участници.

прочети още