suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Обичам да чета

 

Сугестопедичен курс за деца “Обичам да чета”

Искате детето ви да подхожда с любов към книгите и да не се тревожи колко време ще му е нужно да прочете списъка за лятото?

Обичам да чета” е сугестопедична програма за развитие на умения за скоростно четене и учене, запаметяване и възпроизвеждане на информация в пряка или косвена връзка с учебния материал, развитие на творческо мислене, комуникативни умения и екипност. Взаимодействието между децата протича в подкрепа и комфорт, без конкуренция и с наблюдение върху персоналния напредък на всеки участник.
Част от резултатите, които се наблюдават са укрепване на увереността и емоционалната интелигентност у децата, успешното представяне и освобождаване на напрежениетo, подход към книгите с желание и любопитство.
Родителите често казват, че не могат да познаят децата си заради спокойствието и повишената мотивация да изразяват себе си и да опитват нови неща.

“Обичам да чета” се провежда всеки делничен ден от 01.06 до 16.06 от 09:00 до 12:30 часа с вариант за обяд и следобедни занимания с партньорите ни от “Go Beyound Suggestopedia Center”.

Повече информация можете да намерите тук: http://pokajimi.com/icanread/

За участие в програмите е необходима среща – интервю с участника (и родителя за детските програми). Повече за целта, спецификата и за записване научете на:  http://pokajimi.com/interview/ или ни потърсете на телефони 0878 106 998 и 0897 347 067.