suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Френски език за възрастни

Предстоящи курсове

15 май  2023 – сутрин – 9:30 – 12:00  ( • Основно ниво – втора част )

14 август 2023– дневен – 9:30 – 12:00  (•  Практическо ниво- B1-B2)

11 септември  2023  – сутрин – 9:30 – 12:30 ( • Основно ниво – първа част )

 
Une Rencontre /Основно ниво – първа част /A1- A2/

Програмата по френски език е подходяща за възрастни и ученици над 12 г., които за първи път се срещат с езика или такива, които са имали бегъл досег с него. Обемът на включения лексикален и граматически материал съответства на нивo А1-A2 от европейската езикова рамка.

хорариум: 60 уч. ч., 20 посещения х 3 уч/ч, пон-четв.
Групи от 4 до 8 човека
Сутрешна група: 9:30 – 12:00 часа

Вашата инвестиция за това обучение е:

           • Основно ниво  – първа част e 630 лв с учебни материали

     

Une Rencontre/ Основно ниво – втора част /A2- B1/

Програмата по френски език е подходяща за възрастни и юноши над 12г., които са изучавали езика отдавна или имат начални познания. Обемът на включения лексикален и граматически материал съответства на нивo А2 от европейската езикова рамка.

хорариум: 60 уч. ч., 20 посещения х 3 уч/ч, пон-четв
Групи от 4 до 8 човека
Сутрешна група: 9:30 – 12:00 часа

Вашата инвестиция за това обучение е:

• Основно ниво  – втора част e 630 лв с учебни материали

 

Практически френски – ниво B1-B2

Програмата е насочена към обогатяване и усъвършенстване на придобитите умения за устно и писмено изразяване. Нивото е подходящо за курсисти, завършили основен сугестопедичен курс или изучавали вече езика. Курсът е за възрастни и младежи над 12 г.

хорариум: 60 уч. ч., 20 посещения х 3 уч/ч, пон-четв.
Групи от 4 до 8 човека

сутрешнa група от 09:30 до12:00 ч
вечерна група от 18:30 до 21:00 ч

Вашата инвестиция за това обучение е:

Практически курс •   659 лв с учебни материали

 

За курса

Френският език е отварял вратата към висшето обществено преди 100 г. Днес той отваря сърца, защото няма нищо по-пленително от любовно откровение на френски. Каквото и да кажеш на този език звучи красиво. Може би затова много ценители на фините обноски в общуването продължават да търсят път към този прекрасен език. Освен емоционалните мотиви, не трябва да забравяме, че над 200 милиона души по света говорят френски език. Това също така е и вторият официален език в Европейския съюз.

Уникалното сугестопедично обучение по френски език е истинска наслада за сетивата.  Резултатите идват спонтанно в непринудено общуване и подкрепяща среда.

Уроците по френски език са съпътствани от музика – класическа при концертните сеанси и съвременна френска, чрез която се предлага с лекота новата лексика. Влизането в различни роли и попадането в разнообразни ситуации по време на заниманията по френски език Ви помага да проговорите неусетно. Може да приложите наученото от курса по френски език в спонтанен разговор на летището в Париж, ресторанта във френския прованс или магазина в Лион.

Количеството информация в курса по френски език за начинаещи по сугестопедичен метод е завишено от 3 до 5 пъти в сравнение с всеки конвенционален курс. Съчетано с интензивност, уроците по френски език за начинаещи достигат до бързи и дълготрайни резултати.

Темите са поднесени многопластово, поддържайки лекота и приповдигнато настроение в курса по курса по френски език. Те обхващат всички аспекти от ежедневието и живота и неусетно Вие се подготвяте праткически за всяка ситуация. Темите се разгръщат, като част от по-голямо, за да може умът да се свърже логически и емоционално с историята.

След като завършите нивото по френски език за начинаещи, лесно може да продължите да се усъвършенствате в курсовете, седмичните ни клубове и ателиета за напреднали нива.

Събеседване с преподавателя

Бихме желали да ви поканим преди курса на индивидуално събеседване с преподавателя. На тази среща ще ви разкажем повече за Сугестопедията, ще установим нивото ви на познания на френски  и вашите специфични нужди за овладяването езика.