suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Френски език за възрастни

График на курса

 29 април – дневен – 13:00 – 16:30

 7 май – сутрин – 9:30 – 13:00

Формат на заниманията

В рамките на 5 седмици
5 пъти в седмицата (от понеделник до петък)
по 4 учебни часа
Групи от 6 до 12 човека
Сутрешна група: 9:30 – 13:00 часа
Дневна група: 13:00 – 16:30 часа

Вашата инвестиция за това обучение е:

           • I-во ниво 100 уч.ч  630 лв + 60 лв за уч. мат.

           • II-во ниво 80 уч.ч   560 лв + 60 лв за уч. мат.

За курса

Френският език е отварял вратата към висшето обществено преди 100 г. Днес той отваря сърца, защото няма нищо по-пленително от любовно откровение на френски. Каквото и да кажеш на този език звучи красиво. Може би затова много ценители на фините обноски в общуването продължават да търсят път към този прекрасен език. Освен емоционалните мотиви, не трябва да забравяме, че над 200 милиона души по света говорят френски език. Това също така е и вторият официален език в Европейския съюз.

Уникалното сугестопедично обучение по френски език е истинска наслада за сетивата.  Резултатите идват спонтанно в непринудено общуване и подкрепяща среда.

Уроците по френски език са съпътствани от музика – класическа при концертните сеанси и съвременна френска, чрез която се предлага с лекота новата лексика. Влизането в различни роли и попадането в разнообразни ситуации по време на заниманията по френски език Ви помага да проговорите неусетно. Може да приложите наученото от курса по френски език в спонтанен разговор на летището в Париж, ресторанта във френския прованс или магазина в Лион.

Количеството информация в курса по френски език за начинаещи по сугестопедичен метод е завишено от 3 до 5 пъти в сравнение с всеки конвенционален курс. Съчетано с интензивност, уроците по френски език за начинаещи достигат до бързи и дълготрайни резултати.

Темите са поднесени многопластово, поддържайки лекота и приповдигнато настроение в курса по курса по френски език. Те обхващат всички аспекти от ежедневието и живота и неусетно Вие се подготвяте праткически за всяка ситуация. Темите се разгръщат, като част от по-голямо, за да може умът да се свърже логически и емоционално с историята.

След като завършите нивото по френски език за начинаещи, лесно може да продължите да се усъвършенствате в курсовете, седмичните ни клубове и ателиета за напреднали нива.

Събеседване с преподавателя

Бихме желали да ви поканим преди курса на индивидуално събеседване с преподавателя. На тази среща ще ви разкажем повече за Сугестопедията, ще установим нивото ви на познания на френски  и вашите специфични нужди за овладяването езика.