suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Сугестопедични курсове

Как да се запишем на сугестопедичен курс?

Преди да ви представим нашия списък от сугестопедични курсове, ви предлагаме да научите как да се запишете при нас.

След като сте разгледали нашите сугестопедични курсове и сте направили своя избор, може да се свържете с нас на тел. 0879 244 488 или да ни пишете на suggestopedia@gobeyondcenter.com Ние ще ви поканим на събеседване с преподавателя, който ще ви разкаже за Сугестопедията и спецификата на този метод. Той ще установи нивото ви на познания и вашите специфични нужди за овладяването на съответния език.

Първата среща – събеседване с преподавателя-сугестопед е безплатна и ще ви помогне да вникнете по-добре в същината на това обучение.

За да се включите в следващата подходяща за вас група и да си запазите място в нея, е нужно да внесете депозит от 150 лв. от общата сума за вашето обучение.

Курсове за възрастни

Френски език 

В сугестопедичните курсове в рамките на 100 учебни часа, разпределени в 5 седмици, по 5 учебни дни се предава в пъти повече материал без напрежение, без домашни работи, и без умора.

виж още

Курсове за деца

Френски езикМога да чета |

При сугестопедичните курсове за деца ключова роля има преподавателят – сугестопед, който организира учебния процес така, че да стимулира въображението на децата и да подпомогне психичното им развитие.

виж още

Курсове за родители

Родител-супергерой

“Как да подкрепяме децата в процеса на обучение?” е основната тема, в която се потапяме с родителите, за да развием увереност и умения за създаване на успешна среда, учене с игра и медиация за малки и пораснали деца.

Да си родител е много интимно преживяване и вярваме, че точни рецепти не бива да има, но основната съставка винаги е Любов! Затова сме избрали подкрепящата роля, в която родителите се опират на нашия подход и опит, свързан с разширяване на кръгозора на децата, укрепване на някои навици, стимулиране на креативността чрез подходяща организация на средата, изграждането на увереност и още…

виж още