suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Немски език ?!? Да!

Какви са ползите от това да говорим немски език?

Кой е най-популярният език в света? С този въпрос малко хора ще се затруднят. Английският е най-разпространеният език в глобален мащаб, официален административен език на редица международни институции и организации и формално универсалният световен език.

А в Европа? Тук може би повечето ще се замислят преди да се досетят, че най-голямата по територия и население държава на Стария континент е Германия. Тя е финансовият и технологичен „гръбнак“ на Европейския съюз, а нейното население неведнъж в историята е доказало способността си да се въздига от пепелта на войни, демографски и социални кризи и пълна мизерия. Освен за 83 милиона души в Германия, немският език е официален в Австрия, Швейцария, Люксембург, Белгия и Лихтенщайн. Ако все още не ви се струва достатъчно убедително, финалният резултат е над 101 милиона души, за които немският е официален език.

Ползите от немски език

Няма ли да е чудесно сред всички тези хора, които говорят немски език, да има ваши потенциални приятели, познати, бизнес партньори, колеги, съученици и прочие? Една голяма крачка в тази посока са познанията по немски език. Много хора отдавна са разбрали предимството да владееш немски език, което го прави вторият по популярност чужд език в света. Той е сред фундаменталните умения, нужни в сферата на медицината, науката, тежката индустрия, технологиите, информатиката и бизнеса. Сериозността, с която асоциираме немския език има своите основания – той е синоним на успех, целеустременост и конкурентоспособност.
За титани на мисълта и науката като Айнщайн, Гьоте, Нищше, Макс Планк, Херман Херц, Йоханес Кеплер немският език е майчин.

Едно добро начало

Особеностите при правописа и най-вече произношението на немския език, го правят да изглежда сложен и далечен, особено за хората, говорещи езици от славянската група. Това е и причината много хора да се отказват още в ранните етапи на обучението си по немски език. Ако и вашият опит с него е подобен, сугестопедията предлага прекрасна алтернатива. Сугестопедичният курс по немски език за възрастни, който ви предлагаме е по същество леко и неусетно културно пътешествие през езика, което ви осигурява базовата лексика и представлява чудесно начало за напълно начинаещи. Нашите сугестопедагози стават ваши приятели и „гидове“ през това пътешествие, а знанията, които курса по немски език ви осигурява са трайни, защото са поднесени нестандартно под формата на игри, песни и активни занимания, които не товарят ума излишно и увеличават възможността му да усвоява. В курса по немски език наблягаме на практическата употреба на езика, упражняваме разговорните ви умения и постепенно включваме над 2000 нови думи в активната ви лексика – напълно достатъчно за провеждане на пълноценни разговори на немски език и наистина солидна база за бъдещо надграждане.

И за децата сме помислили

Предложението ни не е само за възрастни – сугестопедични курсове по немски език при нас има и за деца. При тях сме водени от същите принципи – активна употреба на немската лексика, липса на задължаващи домашни и тежки учебници, нулево напрежение и прескачане на психологическите бариери при говорене на езика.
Езиковият курс по немски в Go Beyond Suggestopedia center е в рамките на 5 седмици и се провежда в малки групи, които позволяват индивидуално отношение към всеки участник. Работим и се забавляваме в непринудена, нестандартна обстановка. Всекидневните занимания в рамките на курса по немски език го превръщат в навик и още повече улесняват комуникацията и концентрацията на участниците.
Заповядайте на езиков курс по немски език при нас в Go Beyond Suggestopedia center – можем да ви обещаем забавление, което постепенно се превръща в трайно знание и поле, на което да покажете неподозирани за самите вас езикови умения.

Ще се радваме да се запознаем
За повече информация, телефон 0879 244 488 или  Suggestopedia@gobeyondcenter.com