suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Прежди и канела …

Go Beyond center в партньорство с прекрасните дами от шивачница Къщата представят Прежди и Канела.

С огромно желание сътворихме за Вас новото ни ателие Прежди и Канела. В него ще плетем, ще разговаряме, ще се учим взаимно и ще се насладим на приятната атмосфера в центъра с чаша чай и нещо вкусно.

Прежди и Канела има за цел да запознае участниците в ателието с основите на плетенето на две игли и на една кука. Плетенето е в подем в последните години, особено в развитите държави като едно отпускащо и разтоварващо хоби. Едно позабравено у нас занимание, което носи много спокойствие и удовлетворение. Дава възможност да се разгърне творческия потенциал, често пъти неподозиран във всеки един от нас.

Нашите първи срещи ще са въвеждащи и насочени повече към запознаване с основни понятия и техники, но всеки по-напреднал в плетенето е добре дошъл да се включи! Всеки един от нас плете по собствен начин в зависимост от това кой го е учил (в различните краища на България и на света плетем различно) и в зависимост, на кой как му е удобно.

В последващите занимания ще дадем възможност на тези от вас, които искат да задълбочат познанията си, да се запознаят с различни техники, различни модели. Как да изработим различни аксесоари и как да разчитаме кройки. Ще поговорим за различните материали и инструменти, за това от къде можем да си ги набавим.

Прежди и куки Ви очакват

Ще обърнем внимание и на двете игли, и на обръча, и на едната кука. Ще имаме гост лектори, които да ни запознаят с изработката на конкретни модели на плетене, за пример дантелата. Ще се водим от вашия интерес и ще се опитаме максимално да задоволим любопитството Ви.

Необходимо е предварително записване, тъй като имаме минимален и максимален брой участници с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки един. Ателиетата ще се провеждат през week-end и Ви молим да се обадите или да ни пишете с цел да се запишете за участие не по-късно от петък преди събитието. Така ние ще имаме възможност да подготвим адекватно необходимите материали.

Цената на едно посещение е 12 лв. Ателието е с продължителност 90 мин.
Телефон за записвания 087 9244 488 или на  suggestopedia@gobeyondcenter.com

Очакваме Ви!

Заповядайте, ще се радваме да се запознаем,
Go Beyond Suggestopedia center и Шивачница Къщата