suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

“GO BEYOND казва: Подари любов! “

Месецът на любовта е тук, превърнете го в езиково преживяване!

Поздравления! За поредна година оцеляхте след голямата коледно-новогодишна празнично-подаръчна какофония. Ако се оглеждате  около себе си и виждате щастливите лица на близките си, всеки от тях държи подаръка, който най-много е желал, а всички играчки, които грижливо опаковахте за децата си, са здрави и в бойна готовност за нови игри, знайте, че сте се справили успешно за поредна година и сте сред малцината щастливци, които са успели да зарадват любимите хора с нещо наистина ценно и желано.
Много хора оставят за последния момент избирането на подаръци и крайният резултат не са искрени усмивки и радост, а набързо изпразнени опаковки и множество ненужни вещи. На всеки се е случвало да не уцели точният жест или обратното – да получи нещо много далеч от предпочитанията си. Затова и нашият екип ви предлага смислена алтернатива, за да ви помогне в избора на подарък за предстоящият св. Валентин.

Крайно време е да върнем фокуса на празниците и подаръците обратно върху смисъла, грижата и истинската полза от преживявания, на които да се насладим, а не вещи, на които да робуваме. Колкото и да си обещаваме, че ще пътуваме повече, ще се постараем да научим ново умение или да се предизвикаме с нещо, което не сме правили преди, в крайна сметка купчината притежания като че ли скрива гледката към свят, който чака да бъде открит. За щастие, емоцията от това да получиш или подариш не предмет, а преживяване, е толкова заразителна, че опиташ ли веднъж, все повече не разбираш тиранията на вещите, на която досега доброволно си се подчинявал.

Ние в „ Go Beyond” казваме ДА на подаръка Любов!

ДА на истинската загриженост и мисъл за любимите хора! И използваме задаващия се на хоризонта празник на любовта Св. Валентин, за да ви дадем възможност да подарите сугестопедичен курс с 10 % отстъпка в дните между 1ви и 14ти февруари. Даваме ви възможност да кажете на онзи, когото обичате, че светът му принадлежи, да отворите врата към знание и нови преживявания, които могат да превърнат 2018та в най-вълнуващата, обогатяваща и приключенска година за вашата любов. Може да избирате между няколко езика, на които с този подарък да кажете „Обичам те!“.

Дали ще бъде универсалният, винаги полезен английски, който е ключ към целият свят, нежният и мелодичен френски, познат като езикът на любовта, или пък най-разпространеният език в Европа- предизвикателният немски, който винаги е бил желязно предимство в конкурентния свят на бизнеса? Каквото и да изберете, сугестопедичният езиков курс при нас е не просто подарък. Той е предимство, което можете да дадете на най-близкия си човек и заедно да се насладите на бързите резултати и нови преживявания и познанства, които ще ви донесе. А защо не заедно? Щастливи сме да привестваме хора, които се обичат и обичат да учат, опознават и откриват заедно.

5-седмичен сугестопедичен езиков курс

Ако пухкавите сърчица, розови листенца и армията от зайчета, мечета, патета, мишлета и друга плюшена менажерия ви се струват изтъркани, а „I love you“ за вас наистина означава нещо повече от надпис върху сърцевидна възглавничка, възползвайте се от нашето предложение за 5-седмичен сугестопедичен езиков курс с 10% отстъпка между 1ви и 14ти февруари. Така денят на влюбените може да е не просто поредната сряда през февруари, а месец и половина празник на „Знам, мога, обичам!“.