suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

„Коледа в Париж“: Празнична магия в stop-motion

Колкото по-студено и снежно става навън, толкова повече тук в „Go Beyond“ душите и сърцата ни се стоплят и изпълват със светлина. Коледната магия вече е превзела центъра изцяло и нашите малки творци не губят и секунда празнично вдъхновение. Щастливи сме да ви покажем самостоятелния и напълно авторски stop-motion проект „Коледа в Париж“, който децата от групите по френски език при нас реализираха предпразнично. Точно като авторите им, тези клипчета са на пръв поглед мънички, но носят толкова много вдъхновение и Коледно настроение, че усмивката веднага грейва на лицето ви. Всяко едно видео е изцяло по идея на децата, а техническата реализация е от хитрият коледен елф Gobeyond. 😊
Макар и за по-малко от минута, магията на stop-motion кадрите ни пренася в мечтателната атмосфера на коледен Париж и е подаръкът, който нашите малки творци приготвиха с цялото вдъхновение и любов. Коледа изпълнена с детски смях и творчество.

И това е само началото! Проектът „Коледа в Париж“ се получи толкова добре, че със сигурност е само една от многото предстоящи творчески идеи, на които ще вдъхнем живот през Новата година! Очаквайте следващите ни предизвикателства!

Всички stop motion  филмчета може да видите в нашия Youtube канал тук