suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Go Beyond center подпомага Център за деца и младежи с увреден слух “Яника” в тяхната кампания “Стани коледен ангел”

Коледни картички от кампанията “Стани коледен ангел”.

В Go Beyond Suggestopedia center вярваме, че заедно можем да постигнем много. Вярваме, че всеки един от нас е пълноценен член на обществото ни. Вярваме, че подадената ръка е път за развитие и израстване. И не на последно място вярваме, че образованието е за всеки, независимо от неговата възраст, независимо от неговото социално положение или физически дадености. Заедно постигаме много повече. Go Beyond подава ръка на Яника!

Как да станеш коледен ангел?

Благотворителността е най-изразената форма на гражданска активност в България. А най-популярните каузи са свързани с хора в неравностойно положение. Защо ли? Може би това е израз на усилията ни да запазим най-човешката черта у себе си – емпатията.

 

Красивите коледни картички на децата от център Яника

Опитът на терапевтите от Център за деца и младежи с увреден слух „Яника“ показва колко силна е емпатията у нас. За трета поредна година ние, терапевтите и нашите ученици изработваме коледни картички и ги предлагаме с благотворителна цел. И всяка година поръчките ни се увеличават, излизайки извън кръга на близки и познати. Нека бъдем честни – не само емпатията мотивира хората. Причина за успеха на нашата кампания е, че картичките ни са много, много красиви!

Но може би най-вече каузата си заслужава. Децата с увреден слух имат нужда от дългогодишна слухово-речева терапия, за да използват пълноценно своите кохлеарни импланти и слухови апарати. След успешна терапия, децата посещават масови детски градини и училища и разполагат с всички шансове за пълноценен живот, които са на разположение и на останалите деца.

 

Можете да поръчате нашите коледни картички тук:
https://www.facebook.com/centeryanika/
https://yanikabg.com
или на тел. 02 9 204 248 и 0878 204 248

Според децата и терапевтите от Център „Яника“ така ще станете техен коледен ангел. Ние също вярваме, че ангелите са просто хора с големи сърца, около които въздухът се движи по особен начин заради размаха на тайните им криле. Опитайте!