suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 89 59 59 007

Английско музикално ателие

Кой казва, че само децата обичат приказки?

Който и да е, навярно се е объркал! Защото нашето английско музикално ателие се посещава както от децата, така и от техните родители. Заедно ние създаваме музикална приказка и обогатяваме познанията си по английски език в свободно общуване. Под формата на игри и песни, така както най-неусетно се учи и водени от сугестопедичния подход, децата упражняват ритъм, музикален слух и английски език едновременно. Под ръководството на прекрасната Лаура, ние пресъздаваме известни приказки и басни в музикален вариант на английски език. Родителите и децата имат възможност да преживеят общи емоции и да споделят време заедно, както и да се запознаят с нови хора и над чаша топла напитка да общуват на английски език непринудено в уютна обстановка.
Смисълът от това да преживеете заедно с децата си нещо креативно, полезно и забавно е огромен – във ваше присъствие те се чувстват сигурни и оценени, а вие имате възможност да се разтоварите и да си припомните лекотата и безгрижието на детския свят.

Ето как протича едно английско музикално ателие под ръководството на Лаура:

Всички гости посрещаме с чаша топъл чай или ароматно кафе, вкусни бисквитки и сезонни плодове. След като сме подкрепили гласовете, децата и родителите се събират и заедно с Лаура ритмуват, пеят и играят музикални игри, които неусетно ни дават нова лексика на английски език. По този начин децата се подготвят за ролите си в музикалната приказка или басня, упражняват думичките, които са им необходими и се забавляват с ритъм и музика. Лаура разказва интригуваща история с кукли и картини, които ангажират вниманието и провокират участието на всяко дете и неговия родител в английското музикално ателие.
В края, децата имат свободно време да общуват с новите познати, да упражнят новата лексика и да поиграят. А докато децата изработват или оцветяват е и времето, в което родителите могат да побъбрят и да създадат нови познанства. Не звучи ли чудесно не само децата ви, но и Вие да намерите нови приятели и хора с близки интереси и разбирания, на фона на музика и полезни за развитието на слуха, вниманието, езиковите умения и общуването занимания?
Английското музикално ателие с Лаура Джош-Марков се провежда веднъж месечно. Датите варират и за това Ви молим да следите нашето събитие в Facebook за повече информация.

https://www.facebook.com/events/206393813243756/

https://www.facebook.com/gobeyondcenter/

https://www.facebook.com/Songs-for-Kids-Laura