suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Френски език за начинаещи - главна снимка

Френски език за начинаещи

Френски език за начинаещи като изживяна мечта

Слънчев лъч проблясва, отразявайки се във водите на Сена, вие се разхождате по десния и` бряг, любувайки се на отражението на красивите сгради в нея. След това се впускате из кокетните улички на Париж, привлечени от нежния звук на френски шансон. Елегантна дама преминава и нежно прошепва “Bounjour”, а вие отвръщате спонтанно с удоволствие – “Comment allez-vous, madame?”. Всичко свършва с ароматно капучино и сладък макарон…
Всъщност нищо не свършва, а тъкмо започва урокът по френски език за начинаещи. Да това не е сцена от любим филм, нито поредният сън, това е вашият пряк път към мечтаното пътуване. Със заниманията по френски език за начинаещи в Go Beyond се докосвате до френската култура, музика и атмосфера. Проговарянето е спонтанно и приятно, а френският език за начинаещи се превръщат в любимото ви време от деня!
Ако сте човек, който иска да изследва света, постоянно да се развива и да научава нови неща, с уроците по френски език за начинаещи превръщате всичко това в реалност и опознавате Франция, духа и красотата и`. Вие избирате да сте пианист, физик или авантюрист и с новото си амплоа може да откриете много неща за

Френски език за начинаещи 1 от най-добрите в бранша

Френски език за начинаещи – най-лесният път към Франция

своята страст в уроците по френски за начинаещи на езика на любовта! Какво по-хубаво от това да може да говорите за нещата, които ви вълнуват на още един език, а след френския език за начинаещи да разкажете на света за тях!
Подарете си петседмично пътешествие към усъвършенстване с курс по френски език за начинаещи. Открийте нова страст, обикнете френската култура, дайте тон на песента, която ще ви пренесе в нови светове в заниманията по френски език за начинаещи. Проговарянето е гарантирано в релаксиращата и приятна обстановка, съпроводено с изкуство, музика и приятни изживявания. Френският език за начинаещи в сугестопедичен център Go Beyond е най-краткият път към любимата Франция!

Защо френски език за начинаещи чрез сугестопедия

Непринуденост и спонтанност – Уроците по френски език за начинаещи са съпътствани от музика, творчество и игри. Влизането в различни роли и попадането в разнообразни ситуации по време на заниманията по френски език за начинаещи ви помага да проговорите неусетно. Може да приложите наученото от курса по френски език за начинаещи в спонтанен разговор на летището в Париж, ресторанта във френския прованс или магазина в Лион.
Бързи и дълготрайни резултати – Количеството информация в курса по френски език за начинаещи по сугестопедичен метод е завишено от 3 до 5 пъти в сравнение с всеки конвенционален курс. Съчетано с интензивност, уроците по френски език за начинаещи достигат до бързи и дълготрайни резултати. Сугестопедичният метод стимулира работата на ума и френският език за начинаещи се превръща в удоволствие.
Умения за изразяване – френският език за начинаещи е изцяло комуникативно насочен. Чрез потапянето в звука и мелодията на езика вие придобивате увереност и спонтанност в изказа по време на уроците по френски език за начинаещи. Да говорите с лекота, да обсъдите филма, който сте гледали вчера да

Френски език за начинаещи 2 на супер цени

Френски език за начинаещи

преминете отвъд езиковите си граници и да се включвате с желание във всеки разговор на езика на Александър Дюма, се превръща в реалност още по време на курса по френски език за начинаещи.
Работа в малка група – групите по френски език за начинаещи са малки – от около 6-8 души. Работата в малка група повишава ефективността от уроците по френски език за начинаещи. От друга страна това позволява на преподавателите да подхождат индивидуално към всяка личност и същевременно да подържат ефективна динамика на преподаване и възприемане.
Разкриване на личния потенциал на всеки човек – Сугестопедичния метод, чрез който се провеждат уроците по френски език за начинаещи разкрива вътрешните резерви на всеки човек. Творческата и релаксираща обстановка в курса по френски език за начинаещи са ключови фактори за естественото му случване. В уроците по френски език за начинаещи всеки курсист напредва със своя собствена скорост. Резултатите от френският език за начинаещи са забележителни, а неподозираните възможности, с които ума ви разполага биват отключени!

Как протича курс по френски език за начинаещи

Интензивност – интензивността на курса по френски език за начинаещи дава възможност човек да овладее чуждия език естествено в рамките на 5 седмици по 3 часа и половина. Ежедневно имате възможност да боравите с около 2500 думи в уроците по френски език за начинаещи. С тях всеки базов разговор на разнообразни теми е удоволствие след завършването на курса по френски език за начинаещи.
Среда – средата в курса по френски език за начинаещи е непринудена и уютна. Активностите протичат на място в заниманията по френски език за начинаещи и няма домашна работа. Това предразполага ума да е концентриран и същевременно да релаксира, което му помага да бъде в оптимално състояние за дълготрайно усвояване на нов материал в уроците по френски език за начинаещи.

Музика – под звука на нежна класическа музика или френски шансони във френски език за начинаещи се

Френски език за начинаещи 3 чрез сугестопедия

Френски език за начинаещи

потапяме в мелодията на езика. Усвояването се оказва приятен резултат от уроците по френски език за начинаещи. Това се случва, защото мелодията от песните които пеем ни дава възможност да усвоим мелодията на самия език и правилното изговаряне. Същевременно класическата музика, която е вплетена в курса по френски език за начинаещи, действа релаксативно на ума, а в това състояние капацитетът за възприемане на информация е най-високо.

Начин на преподаване – за нас в Go Beyond е от изключителна важност всеки човек да се движи със собствено темпо в уроците по френски език за начинаещи. Когато си позволите да слушате вътрешния си ритъм и да се забавлявате, учейки френски език за начинаещи, ще постигнете най-високи резултати. Себеизразяването и свободата са много важна част от сугестопедичния курс по френски език за начинаещи, което ще ви позволи да използвате целия си потенциал. Опитните ни преподаватели ви потопят изцяло в звука и красотата на френския език за начинаещи. Тяхната подкрепа и желание да ви помогнат да развиете потенциала ви са неизменна част от курса по френски език за начинаещи. Така неусетно, унесени от френския дух, уменията за спонтанно изразяване се отключват у всеки курсист с лекота и усмивки в уроците по френски език за начинаещи.

Темите са поднесени многопластово, поддържайки лекота и приповдигнато настроение в курса по курса по френски език за начинаещи. Те обхващат всички аспекти от ежедневието и живота и неусетно в уроците по френски език за начинаещи се подготвяте за всяка ситуация. Темите се разгръщат като част от по-голямо, за да може умът да прави логически връзки и така френският език за начинаещи се превръща в пъзел. След като завършите курса по френски език за начинаещи лесно може да продължите да се усъвършенствате в курсовете, седмичните ни клубове и ателиета за напреднали нива.

Да обикнеш Френската култура с курсове по френски език за начинаещи

Френски език за начинаещи 4 от сугестопедичен център

Френски език за начинаещи

Курсът по френски език за начинаещи не е просто поредният стандартен курс, а напротив – той е преживяване и потапяне във френската култура и автентичност. Фокусът в курса по френски език за начинаещи е да общуваме със свобода и любов на любимия ни език! Докосването до поезията, музиката и литературата по време на уроците по френски език за начинаещи позволява да почувствате френската култура и да я обикнете. Въвличането в активности и разиграването на ситуации от живота, изненадата и усмивките държат ума буден и фокусиран, а човек изпитва истинско удоволствие от усвояването на френския език.
Още от първия момент в урока по френски език за начинаещи „кацате“ на летището в Париж. Мелодията на френския език звучи навсякъде, нежен шансон се чува в далечината, а френският език за начинаещи за миг ви е пренесъл в друг свят. Колкото близо, толкова и далече, но усещате аромата на топъл кроасан, в ръката си държите капучино, поглеждате през прозореца на стаята по френски език за начинаещи, а в зелената градина долу проблясва слънчев лъч.
Мечтаното пътуване до френския прованс се превръща в реалност в урока по френски език за начинаещи. Марсилия ви прегръща с ухание на лавандула и звук на френски език, а проговарянето става спонтанно и с радост. В уютната къщичка, в която сте отседнали има топъл рататуй, а вие знаете всичките му съставки от урока по френски език за начинаещи и се наслаждавате на всяка хапка. На следващия ден се отправяте към лазурния бряг на Ница, Кан и Сен Тропе а това е любимият ви урок от курса по френски език за начинаещи.
По пътя спирате в Кан, за да видите филмовия фестивал и по време на заниманията по френски език за

Френски език за начинаещи 5 на ниски цени

Френски език за начинаещи

начинаещи да се запознаете с интересни филми. Блясък и светлини, преплетени с вълнуващи истории са част от вашия урок по френски език за начинаещи. Вечерта завършва с чаша червено вино и камамбер, а от уроците по френски език за начинаещи може да разкажете от кой регион са и защо са ви любими.
Пътешествието в урока по френски език за начинаещи продължава в Лион, където братя Люмиер са поставили начало на кинематографията. Град, разположен на две реки, а вие се намирате между урока по френски език за начинаещи и шеметно пътуване. След миг се озовавате сред красива архитектура и изведнъж светлините на Операта в Лион се прокрадват в стаята по френски език за начинаещи.
Чакайки на гарата влака за Бордо, любезна дама ви разказва за богатата история на града, а вие унесени от нея забравяте, че всъщност сте в стаята по френски език за начинаещи. Разхождайки се в града пленени от архитектурата се понасяте към най-впечатляващите катедрали, за които сте си говорили в заниманията по френски език за начинаещи. Така неусетно времето лети и с чаша ароматно бордо, известно по цял свят разказвате на любимия човек за поредния забавен урок по френски език за начинаещи.
Зимата идва без да пита, а вие не сте сигурни къде се намирате – в урока по френски език за начинаещи или на път за френските Алпи. Там в малко китно селце се впускате в каране на ски и учене на нови думи в урока по френски език за начинаещи. Десертът е крем брюле, а заниманията по френски език за начинаещи доставят наслада.
И какво е курс по френски език за начинаещи без изкуство и поезия? Ако са ваша страст, вие се намирате в Лувъра и с удоволствие обсъждате изящните картини и произведения на изкуството по време на уроците по френски език за начинаещи. След това се унасяте в история на Парижката света Богородица или Чужденецът от Камю, а урокът по френски език за начинаещи се превръща в роман, който няма да ви се иска да свършва!
Попадайки в разнообразни ситуации по време на уроците по френски език за начинаещи, може да комуникирате свободно и с увереност. Освен комуникационните си умения, разширявате общата си култура по време на заниманията по френски език за начинаещи.
Опознаването на френската култура по време на курса по френски език за начинаещи ви въвлича в едно преживяване, което не може да се обясни, а трябва да се изпита. Дума по дума, стъпка по стъпка, урок по урок френският език за начинаещи се превръща в най-чакания момент от деня. Неусетно уроците по френски език за начинаещи стават най-прекия ви път към любимата Франция!

Курсове по френски език за начинаещи в Go Beyond – вашият най-кратък път към Франция

С помощта на преподавателите ни, придобили езиковите си умения във френско-говореща среда вие ще ползвате и проговорите един жив и актуален език. Екипът ни от изключителни преподаватели превръща ученето на френски език за начинаещи в удоволствие. По време на курса по френски език за начинаещи те не са просто ваши преподаватели, а спътници в опознаването на красотата на езика. Освен това Ви

Френски език за начинаещи 6 на достъпни цени

Френски език за начинаещи

запознават с френската култура и ви потапят в нейния буржоазен дух. В изучаването на френски език за начинаещи те ви помагат да се осмелите да преминете отвъд възможностите си и да повярвате в своя потенциал!
Ние високо ценим личността и способностите на всеки човек и затова първата стъпка е да направим среща с вас и бъдещия ви преподавател по френски език за начинаещи. По време на тази среща ще добиете цялостна представа за сугестопедичния метод и неограничените възможности, които предоставя, както и ще поговорим детайлно за курса по френски език за начинаещи. Тази среща е от изключителна важност, тъй като получавате допълнителна информация за уроците по френски език за начинаещи, срещате се с преподавателя и се докосвате до атмосферата на сугестопедичен образователен център Go Beyond.
Go Beyond се намира на лесно и комуникативно място в центъра на София, така че уроците по френски език за начинаещи са по-близо от всякога до вас. На една крачка от метростанция Европейски съюз и от Парк Център, а по-точно на ул. „Йоан Екзарх“ 10. На този адрес в уютна и спокойна среда ви очакват приятни езикови преживявания нови запознанства и приключения в курса по френски език за начинаещи!
Запишете си предварителна среща за курса по френски език за начинаещи на телефон 0879 244 488.

 

Френски език за начинаещи  като изживяна мечта

Защо френски език за начинаещи чрез сугестопедия

Как протича курс по френски език за начинаещи

Да обикнеш Френската култура с курсове по френски език за начинаещи

Курсове по френски език за начинаещи в Go Beyond – вашият най-кратък път към Франция