suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Френски език за деца - главна снимка

Френски език за деца

Френски език за деца – магическо пътуване

Детски стъпки и искрен смях изпълват стаята. Музика лекичко звучи и внася настроение и уют. С танц и усмивки заниманията по френски език за деца започват. В един момент всичко притихва и една история привлича вниманието на малчуганите. В урока по френски език за деца се случва магия и той, Жюлиан, се появява от най-неочакваното място. Жюлиан, както го познават всички, е един от героите, които оживяват в уроците по френски за деца.
Жюлиан е малко момче, което има голямо семейство и много приятели. В уроците по френски език ,децата с които се среща също разказват за техните семейства и другари, и с радост се опознават и учат заедно. Повечето братовчеди на Жюлиан живеят на различни места по света. Заедно с новите си приятели, от курсовете по френски език за деца, пътуват при тях и се забавляват.
Жюлиан обожава да чете фантастични книги. Те му помагат да си представя далечни места и да открива нови неща. В курсовете по френски език, децата, които среща също обичат да четат. Заедно с тях се впуска в приключения и достигат до непознати кътчета, които опознават заедно. Уроците по френски език за деца се оказват пряк път към света и неговите магични тайни.

Френски език за деца 1 от професионалисти

Френски език за деца

Заниманията по френски език за деца помагат на децата да се телепортират заедно с Жюлиан за миг от шумния град в любимото село при своята баба. Там той помага във фермата и храни животните. Заедно с децата от курса по френски език събират плодове и зеленчуци от градината. С игри и много смях пълнят няколко кошници с нови думи и забавни истории.
Френският език за деца се превръща в магическо пътуване, а времето минава неусетно и приятно. Незабелязано идва и рождения ден на Жулиан. Тогава се случва нещо, което ще промени всички представи за уроци по френски език за деца… От любимата си баба получава подарък, глобус пълен с вълшебства и места, които чакат да бъдат опознати. Магичният глобус го води до кътчета по целия свят и превръща всеки урок по френски език за деца в приказно пътешествие.
С помощта на вълшебния глобус , заедно с приятелите си от курса по френски език за деца, Жюлиан се запознава с различни култури по целия свят. Всяко кътче се оказва интересно и носи своите красоти. В уроците по френски език, децата откриват нови земи, пътешестват и плават през океани. Опознаването на географските ширини и потапянето в различни култури става любимо занимание на малчуганите.
Жюлиан харесва всяко място, което посещава, но от всички най-много обича Франция, френската култура и нейния автентичен дух. Със своята страст заразява всички от уроците по френски език за деца. С лекота и радост започват да го разбират и да говорят на френски с него. Да се впускат заедно в приключения е неизменна част от уроците по френски език за деца.

Френски език за деца 2 от най-добрите в бранша

Френски език за деца

Една сутрин започва с екскурзия до Айфеловата кула и хапка вкусен кроасан в заниманията по френски за деца. Денят продължава с разходка из малките улички на Париж, в които винаги се намира нещо интересно. Във френския език за деца следва разходка в Прованса, където приключенията с Жюлиан нямат край. Там откриват нови приятели и ги канят на пътешествие към Ла Манш. Урокът по френски език за деца приключва с вкусен рататуй, приготвен със зеленчуци от градината на баба. Да, приключва, но това съвсем не е краят, а началото на много игри и забавления във всяко следващо занимание по френски език за деца.

Защо френски език за деца чрез сугестопедия

Курсовете по френски език за деца по сугестопедичен метод стимулират работата на ума. Случва се непринудено с помощта на творчество, песни и игри. Чрез сугестопедичния метод на обучение в курсовете по френски език децата достигат и използват пълния си потенциал. Уроците имат интензивна и екстензивна форма, като са насочени изцяло комуникативно. Количеството информация в курса по френски език за деца е завишено от 3 до 5 пъти в сравнение с всеки конвенционален курс. Това позволява на децата ви да проговорят спонтанно, като на майчиния си език.
Именно интензивността и завишеното количество информация в курсовете по френски език за деца са ключови фактори за бързите и дълготрайни резултати. Съчетано с изкуство и спокойна среда, отключването на потенциала на ума е естествен процес. Резултатите от уроците по френски език за деца гарантират, че усилията и инвестициите на родителите не са напразни.
Под умелото ръководство на преподавателя по френски език, децата се потапят в звука и културата на езика. За нас е от изключителна важност всяко дете да работи със свое собствено темпо. Във всеки урок по френски език децата усещат подкрепата на преподавателите и желанието да им помогнат да развиват

Френски език за деца 3 на супер цени

Френски език за деца

личния си потенциал. Индивидуалният подход към всяко дете помага на преподавателя да предизвиква любопитство и да задържа интереса му спрямо неговите нужди. Неусетно в уроците по френски език за деца уменията за изразяване и комуникиране се отключват.
Групите по френски език за деца са малки – около 8 деца. От една страна, това позволява индивидуалния подход към всяко дете и достатъчно време за всяко едно дете свободно да се изрази. От друга страна, спомага за по-ефективната работа и динамика на преподаване в група в заниманията по френски език за деца. Ритъмът на групата естествено се хармонизира и всяко занимание се превръща в удоволствие. Спонтанността, любовта и свободата трептят във вибрациите на въздуха в курса по френски език за деца!

Как протича курсът по френски език за деца

Звук на нежна музика, творческа обстановка и усмихнати лица… Представяте си репетиция за спектакъл, а всъщност е урок по френски език за деца. Мелодията на езика идва чрез песните и спомага правилното изговаряне, затова те са неизменна част от заниманията. Паралелно въвеждането на нова информация става с помощта на класическата музика, която действа релаксиращо на ума, а в това състояние капацитетът за възприемане на информация е най-високо. Тази симбиоза спомага процеса на дълготрайно усвояване на нов материал в заниманията по френски език за деца.
Темите и лексиката, които са вплетени в курса по френски език за деца, са разработени и се поднасят многопластово. Под формата на дидактични игри, песни, театър и други се активира лексиката и граматиката в заниманията по френски език за деца. Впускането в ролеви игри и танци държи всяко дете будно, защото чрез съпреживяване усвояването на езика става естествено. Да общуваме с любов и свобода на любимия френски – именно това е фокусът в уроците по френски език за деца!
Историите са вълшебни и винаги крият нещо интересно, а героите от тях помахват от красивите пана по

Френски език за деца 4 с качествено преподаване

Френски език за деца

стените. Натрупаната лексика от уроците по френски език за деца се активира чрез историите, а граматиката се появява периферно чрез авторски дидактични пана, игри и песни. Учейки се да четат децата започват всички заедно следвайки преподавателя, а след това един по един или в групи превеждат текста. Същият този текст бива разиграван ролево и с помощта на различни игри децата се свързват емоционално с историята. Доказано е, че чрез разказ се запомня най-лесно, защото ставаме част от самата история -съпреживяваме я.
Писането в уроците по френски език за деца идва като естествено продължение на четенето. В него е заложен творческият елемент и подкрепата децата да работят със собствена скорост. С пъстри цветове и много интерес малчуганите украсяват писмените си материали по френски език за деца. Учебниците и тетрадките с които работим стоят в центъра, защото ученето се случва на място, а най-важно без домашна работа. Този подход освобождава децата от задължението да учат и им дава възможност да се отпуснат, да се забавляват, а уроците по френски език за деца да се превърнат в истинско удоволствие и игра. Стига да пожелаят разбира се, малките ни курсисти, могат да вземат учебника и тетрадката си, за да ги покажат на мама и на татко или да довършат нещо което са започнали. Преподавателите изключително подкрепят техния избор и свобода, а целта на педагозите е децата да изпитват удоволствие докато учат.

Френски език за деца 5 с много лесно научаване

Френски език за деца

J’aime le Français – Обичам френския език

В Go Beyond полагаме ежедневни грижи да създадем любов към езика у децата ви. Стремежът ни е да ги подкрепим в заниманията по френски език за деца, така че те да започнат да общуват с лекота. В уроците по френски език за деца поощряваме и подкрепяме всеки да се изразява спонтанно и с радост, да изпее песен и да сподели история!
В курса по френски език за деца всички сме обединени от обичта към френския. Това ни прави едно цяло, а

взаимната подкрепа е много важна част от процеса на учене. Ако някой изпита затруднение в уроците по френски език за деца, всички заедно му помагаме да произнесе думата, изречението или да си спомни колко му е приятно да бъде на курс по френски език. Радваме се на постиженията заедно и ръкопляскаме дружно. Развитието на всяко дете е свързано и с взаимоотношенията в групата, ние заедно с децата създаваме хармония в общуването, учим се на толерантност и търпение, на разпознаване на чувствата и емоциите, а темпото се определя от цялата група!

Go Beyond – един остров на френската култура…

 

Френски език за деца 6 на супер цени

Френски език за деца

Искате детето ви от малко да проговори езика на Виктор Юго и Антон дьо Сент-Екзюпери? Имате желание да се докосне до красотата на френската култура и да опознае изкуството? Същевременно искате това да се случи в творческа, сигурна и спокойна среда? Изпратете го на пътешествие на острова на френската култура с уроци по френски език за деца в Go Beyond!

Ние създадохме сугестопедични учебни помагала по френски език за деца на възраст от 4 до 10 години „La famille Moulard” и „ Le voyage magique”. Истории изпълнени с приключения и магичност, специално разработени да подкрепят процеса на леко, спонтанно и радостно учене, съобразени с нивата на познание на езика. Нашите авторски дидактични песни, игри и креативни тетрадки допълват историите на героите от сугестопедичните учебници за френски език за деца и дават високи и дълготрайни резултати на владеене на френския език.
За да може да предложим подходящо обучение на Вашето дете първата стъпка е да направим среща с Вас, детето и неговия бъдещ преподавател. По време на тази среща Вие добивате цялостна представа за

Френски език за деца 7 със супер качествено обучение

Френски език за деца

сугестопедичния метод и начина на провеждане на курса по френски език за деца. Преподавателят се запознава с бъдещия малък курсист и определя нивото му в непринуден разговор. Тази среща е от изключителна важност, тъй като получавате допълнителна информация, срещате се с преподавателя и се

докосвате до атмосферата на образователен център Go Beyond.
Запишете предварителна среща за вашето дете за курса по френски език за деца на телефон 0879 244 488.

 

Френски език за деца – магическо пътуване

Защо френски език за деца чрез сугестопедия

Как протича курсът по френски език за деца  

J’aime le Français  –  Обичам френския език

Go Beyond – един остров на френската култура…