suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Курсове по английски език

Курсове по английски език на супер цени 1

Курсове по английски език – забава и учение

       Изследване на университета Northwestern в САЩ доказва, че хората, които владеят поне два езика имат по-повишено внимание, далеч по-добра възможност за концентрация и умеят да слушат. Ако стремежът ви е ежедневно да подобрявате уменията и начина си живот, може да го направите лесно и приятно. В курсовете по английски език по метода на сугестопедията вие придобивате свобода на изказа, гъвкавост и оригиналност на мисленето. Винаги сте искали да развиете комуникативните си умния и да говорите с лекота езика на Шекспир? Превърнете го в реалност с курсовете по английски език в Go Beyond!

Всяко предстоящо пътуване или бизнес семинар, независимо колко скоро е, се превръща в удоволствие и всеки разговор се води с лекота след сугестопедичните курсове по английски език. За пет седмици се запознавате с базова лексика, с която да се изразявате спонтанно и уверено, както на теми от ежедневието, така и на по-специфични. Благодарение на курса по английски език всяко потапяне в англоговоряща среда е приятно и интересно. Да отключите комуникативните си умения, да говорите с желание и радост – именно това е заложено във вашия курс по английски език!

Какво представлява курсът по английски език?

Курсове по английски език на супер цени 2

Курс по английски език – Go Beyond Center

Курсовете по английски език са поднесени по един нестандартен начин със сугестопедичния метод, който стимулира работата на ума. Този способ на обучение позволява на човек да достигне и да използва потенциала на ума си. Това става възможно, защото курсовете по английски език са интензивни и изцяло комуникативно насочени. Точно това позволява да преодолеете говорните си бариери и да развиете комуникативните си умения!

В курсове по английски език хората проговарят като на игра, има магия. Нещата се случват спонтанно и неусетно започвате да общувате, а структурираните фрази се появяват като естествен резултат от четенето. Курсовете по английски език се превръщат в цялостно подредена картина, изпълнена с хармония и щастие. Сугестопедичният курс по английски език в Go Beyond е едно приключение, чрез което трупате логически последователни знания и в резултат на това говорите естествено и с радост като на майчиния си език.

Въвличането в музиката и изкуството на Обединеното Кралство са неизменна част от уроците и това ви дава възможност да се учите неусетно и да се обогатявате културно. Игри и песни се редуват в курса по английски език и всичко се случва с радост и лекота. Изпейте любимата песен на Бийтълс и я превърнете в слънчевия лъч на деня. Освен научаване на езика, курсовете по английски език ви откъсват от еднообразното ежедневие и ви даряват със спокойствие и радост!

Курсове по английски език на супер цени 3

Курс по английски език – хармония и свобода

Курсовете по английски език в Go Beyond се провеждат в хармонична, непринудена среда и всеки има свобода да се движи със собствено темпо в усвояването на езика. Тези ключови фактори повлияват да натрупате около 2500 думи само за пет седмици. По време на курса по английски се впускате в интересни ситуации и непринудени разговори, където можете да ползвате целия набор от лексика. Количеството думи, което се усвоява е от 3 до 5 пъти повече от всеки стандартен езиков курс. В курсовете по английски език няма домашна работа и всеки може да разшири говорните си умения според интересите си.

Курсовете по английски език са подходящи за хора от всякаква възраст, тъй като темите заложени в тях са разнообразни, а обстановката творческа и приятна. Имате базови познания, но трудно се отпускате да говорите? С курсовете по английски език лесно затвърждавате знанията, които имате и още по-лесно усъвършенствате комуникационните си умения. Курсовете по английски език са изключително подходящи и за пътувания или работни посещения в чужбина, тъй като по време на уроците „обикаляте по цял свят“ неусетно. Младите по дух хора могат да намерят хоби, да прочетат любима книга на английски или просто да развиват комуникативните си умения в курса по английски език.

Спокойната творческа среда спомага процеса на възприятие. Чрез музика, изкуство и ролеви игри достигате до резервите на ума си. Курсовете по английски език се провеждат в малка група от хора между 8 и 10 души. Динамиката на преподаване в курсовете по английски език позволява на всеки курсист да получи индивидуално отношение. За нашите специалисти е от изключителна важност да следят динамиката на групата и да се движат спрямо нея. Така крайните резултати от курса по английски език са високи и оправдават и най-смелите ви очаквания.

Курсове по английски като пътешествие към усвояването на езика

Посещавали сте курс по английски език, разбирате и имате базови познания, но все нещо ви спира да отговорите на непознатия турист на улицата къде се намира най-близкият традиционен български ресторант? Искате да пътувате по света без разговорник в ръка? Превърнете усвояването на езика в удоволствие и пътуване в езикови светове, обвържете го с хоби или със своята страст помощта на сугестопедични курсовете по английски в Go Beyond.

Курсове по английски език 4 на супер цени

Курсове по английски език – “Малкият принц”

Всеки урок от курсовете по английски е пътешествие – от летище Хийтроу, на бизнес семинар в Кеймбридж или пред гишето за билети на музея на Мадам Тюсо. В Лондон сте и хапвате в някое заведение, а в следващия момент сте в Ню Йорк и купувате вестник в динамичния мегаполис. Неусетно курсовете по английски език се превръщат в телепорт и ви пренасят, където пожелаете. „Пътуването“ като преживяване на езика и потапянето в него чрез културата, звука и творчеството са фино вплетени в куровете по английски!

Умът усвоява най-лесно информацията, когато тя е поднесена в едно цяло и нейната структура и детайли се разглеждат, чрез подходящи примери. Така са разработени темите в курса по английски език. Всеки урок е част от цяло и информацията се подава на части. Усвояването на материята се случва в пъти по-лесно от стандартните методи и удоволствието от ученето е гарантирано. Курсовете по английски език се превръщат в спонтанен разговор на чаша английски чай или приятно пътешествие в някое закътано място в Австралия.

В курсовете по английски се разглеждат теми, които обхващат аспекти от всички сфери на живота и ежедневието ни. Така развивайки езиковите си умения, обогатявате и общата си култура. Пиесата на Шекспир, която гледахте миналата седмица, става естествен разговор от курса по английски, но този път в главната роля сте вие. След това за миг се пренасяте на Тайм Скуер и разговаряте с група туристи, които също като вас искат да разберат как да стигнат до Статуята на свободата.

Историята, културата, творчеството дори и географските ширини са вплетени в курсовете по английски. Уроците се превръщат в машина на времето, а вие може да се озовете от устието на Темза до дълбоките води на Ниагара.

Защо да предпочете сугестопедичния метод за курса си по английски език?

Курсове по английски език 5 на супер цени

Курсове по английски език – любов и хармония

Най-голямото предимство на сугестопедичните курсове по английски език е, че резултатите са бързи и дълготрайни. Съчетано с изкуство, музика и спокойна среда, отключването на потенциала на ума е естествен процес. В рамките на 5 седмици се постигат изключително високи езикови резултати, включително има положително влияние върху общото психическо и здравословно състояние на курсистите. Активирането на резервния комплекс на ума ви е натурален процес, за което спомага завишеното количество и подаването на информацията многопластово. Според ЮНЕСКО това е най-добрата система за учене, така че това е най-подходящият избор за курса ви по английски език.

В основата си сугестопедията е хармонично съчетание между педагогика, психология и артистични похвати. Идеята на метода е първо да се проговори, а усвояването на граматиката се случва периферно, като естествен процес.  Под умелото ръководство на преподавателя по английски език се потапяте в звука и културата на езика. Какъв по-добър избор, ако имате познания, да ги надградите с лекота със сугестопедичен курс по английски език?

Защо да изберете Go Beyond за вашите курсове по английски език?

Курсове по английски език 6 на супер цени

Курсове по английски език – Go Beyond Center

Желанието ви е да проговорите спонтанно езика на Шекспир и да покорите собствените си върхове с курсове по английски? Искате да го осъществите в сигурна и непринудена среда? Имате мотивация и желание да стигнете отвъд възможностите си и да говорите „на езика на света“? Go Beyond е тук, за да бъде ваш верен водач по пътя!

Специалистите ни са обучени във Фондация „Професор Доктор Георги Лозанов и професор доктор Евелина Гатева”. Екипът ни от изключителни преподаватели ще превърне курсовете по английски в приятни занимания. Те не са просто ваши преподаватели, а спътници в езиковото пътешествие. В курсовете по английски те ви помагат да се осмелите да преминете отвъд възможностите си и да повярвате в своя потенциал!

Go Beyond се намира на лесно и комуникативно място, така че курсовете по английски са по-близо от всякога до вас. На една крачка от метростанция Европейски съюз и от любимия ви Парк Център, а по-точно на ул. „Йоан Екзарх“ 10. На този адрес в уютна среда ви очакват приятни езикови преживявания и нови запознанства в курсовете по английски!

Преди за се запишете се организира индивидуална среща между вас и преподавателя от курса по английски език. Това е времето, в което ще получите подробна информация за метода, детайли за курсовете по английски език и провеждането им. Също така ще се запознаете с вашият преподавател по английски език и заедно ще определите нивото ви на познание.

За да се запишете за предварителна среща за своя курс по английски език, се свържете с нас на:

Телефон: 0879 244 488  или

Мейл: suggestopedia@gobeyondcenter.com

 

Какво представлява курсът по английски език?
Курсове по английски като пътешествие към усвояването на езика
Защо да предпочете сугестопедичния метод за курса си по английски език?
Защо да изберете Go Beyond за вашите курсове по английски език?