suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

Английски език за начинаещи

Kursove po angliiski

Английски език за начинаещи

Искате да проговорите английски език бързо, лесно и в приятна среда? Да пътувате по света и да комуникирате спонтанно, да практикувате езика в професионалната сфера с радост или просто искате да се развивате непрестанно? В  Go Beyond желанията ви могат да се превърнат в реалност – със сугестопедичния интензивен курс по английски език за начинаещи само за пет седмици трупате знания с дълготраен ефект и може да боравите с 2500 думи, които са напълно достатъчни за базов разговор на теми от различни аспекти в живота. Освен това всичко се случва в спокойна, непринудена, творческа среда, в която да отключите скрития си потенциал и да преминете отвъд най-смелите си очаквания!

Английски език за начинаещи

английски език за начинаещи на супер цени

Английски език за начинаещи – сугестопедичен метод

В динамичния и бързоразвиващ се свят, в който живеем, граници не съществуват. Езиковите бариери се преодоляват все по-лесно, а английският се е превърнал в задължително естествено умение след майчиния ни език.  Той е роден за над 300 милиона души, но на останалите им се налага да се сблъскват ежедневно с него чрез филми, събития, професионална комуникация и т.н. Много хора успяват да четат и да пишат на английски, но комуникационните им умения не са толкова добри.

Желанието да говорите и да трупате нови знания е достатъчно, за да започнете изучаването на език. Ежедневно хората искат да се развиват и да добиват нови умения, а курсовете по английски език за начинаещи са един от начините. Методът, по който изучавате езика, както и средата, изиграват важна роля за разкриването на пълния ви потенциал. Точно тези два фактора могат да бъдат ключови при подбора на най-подходящия за вас курс по английски език за начинаещи.

английски език за начинаещи 2 на супер цени

Английски език за начинаещи – лесен метод на възприемане

Искате да се развивате постоянно и да трупате нови знания и същевременно да сте в релаксираща и приятна среда? Уроците по английски език за начинаещи може да се превърнат в игра, която никога да не ви се иска да свършва. Може това да ви звучи странно или като поредната заблуда, но сугестопедичният метод предполага точно това. Английският за начинаещи в Go Beyond има за цел да ви помогне да преодолеете всичките си комуникационни бариери и да покажете на какво сте способни.

Целта на сугестопедичния курс за начинаещи е да освободите вътрешния си потенциал, да придобиете знания с лекота и да комуникирате свободно. Имате възможност да се впуснете в дебрите на един въображаем свят, където езикът да се превърне във вашата „супер сила“. Английски език за начинаещи в Go Beyond е ваш верен водач по пътя към добиването на увереност в комуникационните умения и инстинктивна сигурност в изказа.

Изучаването на език е като конструкция – натрупвате базови знания, придобивате комуникационни умения, използвате структурирани фрази и изрази, пишете, четете и непрестанно надграждате. Комуникацията е основна човешка функция, която ползваме ежедневно, а сугестопедичният курс по английски за начинаещи е началото, което да ви помогне да изградите здрава „езикова конструкция“. Поставете началото със сугестопедичен курс по английски език за начинаещи в Go Beyond, за да трупате логически последователни знания и да говорите естествено.

Какво представлява сугестопедичният курс по английски за начинаещи?

Английски език за начинаещи 3 на супер цени

Английски език за начинаещи – How, What…?

В курса по английски език за начинаещи се корени идеята да развиете говорните си умения. Замислете се, че това е една от първите стъпки на всяко човешко същество – да проговори. В курса за начинаещи по английски език не просто проговоряте, но надграждате нивото си постоянно до развиването на пълния му потенциал. Всичко това е пряко свързано с четенето и писането, които се случват естествено и плавно след говоренето. Историите, песните и артистичният подход са неизменна част от курса по английски език за начинаещи, който се превръща в запомнящата се песен в съзнанието ви.

Да инвестирате време и средства в себе си е изключително ценно и има дълготраен ефект. Подарете си пет седмици себесъвършенстване под формата на сугестопедичен курс по английски език за начинаещи. Количеството думи, което се усвоява по време на този период е от 3 до 5 пъти повече от всеки конвенционален курс. Интензивността и свободата всеки да се движи със собствено темпо в усвояването е неизменна част от сугестопедичния курс по английски език за начинаещи в Go Beyond. Тези два ключови фактора повлияват да боравите с около 2500 думи, които са напълно достатъчни да водите свободно и с радост всеки базов разговор.

Забравете за стандартните методи и учебници по английски език за начинаещи. В сугестопедичния курс с много музика, песни и тематични ролеви игри ще усвоите базовата лексика, която да ви помогне да се ориентирате и комуникирате в разнообразни ситуации в работна среда, пътуване, театър, клиника и т.н. Заниманията минават по приятен и грабващ вниманието ви начин, ангажирайки ви и с действия. Това ви помага още по време на курса по английски за начинаещи да представяте себе си, семейството и професията си по спонтанен и непринуден начин.

Английски език за начинаещи 4 на супер цени

Английски език за начинаещи – уютна и приятна обстановка

Уютната и приятна обстановка, в която да се чувствате комфортно и да учите със собствена скорост са неизменна част от сугестопедичния курс по английски за начинаещи. Липсата на напрежение и домашни се заменят от творческа обстановка и комуникационни цели. След работен ден или други ангажименти уроците по английски за начинаещи са мястото, на което да разпуснете и да си поговорите, развивайки умения. Седейки в удобна поза, съзнанието ви е в пъти по-предразположено да възприема информация и да говори спонтанно.

Последователността и цялостно структурираните фрази са заложени в програмата, а след завършването на курса за начинаещи по английски език целта е да имате спонтанен и свободен изказ. Така може да се адаптирате лесно при предстоящо пътуване, да общувате свободно с местните или кой знае… да изживеете мечтата си. Курсът по английски език за начинаещи е ваш помощник в собственото ви усъвършенстване, професионалната комуникация и увереност в ежедневни ситуации.

За човешкия ум няма граници, виждали сме го неведнъж в курсовете ни по английски език за начинаещи. В подходяща среда и с правилен подход се отключват  комуникационни умения, които учудват и самите курсисти, а резултатите са дълготрайни и ефективни. Следваща стъпка от готовността ви да постигнете невероятни резултати в английския за начинаещи е да се запишете на курс в Go Beyond.

Английски език за начинаещи 5 на супер цени

Английски език за начинаещи – интензивно обучение

Интензивното обучение е разковничето в сугестопедичния курс по английски език. В рамките на пет последователни седмици се потапяте в звука на езика и придобивате умения за водене разговор във всякакви аспекти от живота. Думите и отлично структурираните изрази, с които разполагате в ума си, са ваш ценен ресурс, както в ежедневни разговори, така и при посещение на музей, в ресторант, на летището или всяка друга произволна ситуация. Нашият мозък функционира, така че колкото повече информация му подаваме, толкова по-бързо я усвоява. Благодарение на интензивността на курса натрупвате набор от около 2500 думи, което е от 3 до 5 пъти повече от всеки обикновен курс по английски език за начинаещи.

Сугестопедичният метод се уповава на няколко всемирни принципи, в които ние в Go Beyond вярваме и сме заложили в работата си. Тези принципи са тясно свързани и с разбиранията ни и подхода в обучението, които са вплетени, както в курса по английски език за начинаещи, така и във всеки друг курс в нашия сугестопедичен център. Именно тези принципи са част от нов аспект на преподаване, който цели да се освободите от напрежението, да се потопите в приятна атмосфера и да откриете творческия си потенциал, а същевременно да учите и придобивате нови знания от курса по английски за начинаещи.

английски език за начинаещи 6 на супер цени

Английски език за начинаещи – свобода и любов

Любов – в нейния най-чист и общочовешки смисъл между хората. Връзката между курсист и преподавател придобива съвсем различен философски аспект. Ролята на преподавателя е да намира индивидуален подход и разбиране към личността на всеки урсист, а също така да следи собственото му темпо на усвояване на материала.

Свобода – в изразяването на себе си и в търсене на най-прекия път към развитието на личностния потенциал. По време на курса по английски език за начинаещи имате възможността да успеете да разгърнете този потенциал и свободно да комуникирате във всякаква среда.

Убеденост, че нещо необикновено се случва – вярата в неограничените възможности и вдъхновението са част от учебния процес в Go Beyond. Нещата обикновено се случват, когато повярваме в тях и допуснем да ни се случат.

Английски език за начинаещи 7 на супер цени

Английски език за начинаещи – азбука

Цяло-Част, Част-Цяло – по време на курса по английски език за начинаещи получавате логически свързана и последователна информация, която може да обвържете цялостно. Подаването на части от смислова история, обвързана от цялостна конструкция, помага на мозъка ви да я усвои лесно и бързо. Така без зубрене може да разказвате истории и да комуникирате с широк набор от думи.

 

Приложение на класическото изкуство и естетиката – естетиката в учебната среда, която присъства чрез музиката и украсата в стаята, имат висока мотивационна сила, защото ни доближават до състоянието на вдъхновение. Визуалните елементи в средата и приятното усещане могат да трансформират всеки ваш урок по английски език за начинаещи и да преобразят деня ви.

Английски език за начинаещи 8 на супер цени

Английски език за начинаещи – обучение с хармония и ритмичност

Златното сечение – негова е заслугата уроците да се провеждат с ритмичност и хармония между активност и пасивност. Златното сечение е фактор, който допринася всичко по време на курса по английски за начинаещи да се случва с лекота и спокойствие, а умът да е постоянно буден. То е не само математическо понятие, но и символ на красота, хармония и съвършенство в изкуството, науката и природата.

Подарете си всичко това по време на курса си за начинаещи по английски език и се чувствайте комфортно и приятно.

Защо да предпочете сугестопедичния метод за курса си по английски език за начинаещи?

„Сугестопедията е по-висш метод на обучение за редица предмети и за различни типове курсисти, в сравнение с традиционните методи“, се казва в изследване на ЮНЕСКО. Сугестопедията освен това е и оригинална система за усвояване на знания без стрес, напрежение и умора. Тя е хармонично съчетание между педагогика, психология и артистични похвати.

Неслучайно хората започват първо да говорят преди да четат или пишат. Сугестопедичният метод е най-подходящият метод за научаване на всеки нов език. Фокусът във вашия курс по английски за начинаещи е комуникационен и интерактивен, а четенето и писането идват като естествени процеси. Поставете началото към преминаване отвъд езиковите си възможности с курс по английски език за начинаещи. Именно това може да се окаже пътят към сбъдването на вашите мечти – да говорите свободно в любимо кътче по света, да имате мечтаната професия или живот без езикови граници.

Още преди да започне курсът, организираме индивидуална среща между вас и преподавателя по английски език за начинаещи. Така спокойно ще получите подробна информация за метода, детайли за курса и провеждането му. Индивидуалният подход към всеки човек е заложен в работата и на срещата заедно преценяваме нивото на езика ви.

Защо да изберете Go Beyond за вашия курс по английски език за начинаещи?

Английски език за начинаещи 9 на супер цени

Английски език за начинаещи – предимствата на Go Beyond Center

Искате да говорите свободно и да се изразявате с лекота и радост с курс по английски език за начинаещи? Искате да го осъществите в сигурна и непринудена среда? Имате мотивация и желание да стигнете отвъд възможностите си? Go Beyond е тук, за да бъде ваш верен водач по пътя!

5 седмици, 5 пъти седмично, 4 учебни часа на ден, един курс по английски език за начинаещи и неограничени възможности. Ако така си представяте вашия курс, Go Beyond е вашето място. Осмелете се да преминете отвъд – отвъд своите ограничения и да надминете всички си очаквания, да повярвате в своя потенциал и резервите на човешката личност!

Убедени сте в решението и искате да се запишете на курс по английски език за начинаещи в Go Beyond? Свържете се с нас на телефон             0879 244 488, за да организираме първа среща с вашия преподавател и да обсъдим всички детайли.

Английски език за начинаещи
Какво представлява сугестопедичният курс по английски за начинаещи?
Защо да предпочете сугестопедичния метод за курса си по английски език за начинаещи?
Защо да изберете Go Beyond за вашия курс по английски език за начинаещи?