suggestopedia@gobeyondcenter.com
+359 879 244 488

РДР_event.fw

Ранното детско развитие – първа лекция

Първа лекция „Ранно ли е ранното детско развитие?“

Асоциацията за ранно детско развитие и Go Beyond Suggestopedia Center с радост ви канят да споделим ценни идеи за пълноценното развитие на нашите деца.

В поредица от срещи до Коледа сугестопедът Лидия Радомирска, един от основателите на Асоциацията за ранно детско развитие и майка на двама сина и една малка внучка, ще насочи вниманието на младите родители към най-съществените въпроси, на които всеки един от тях търси отговор.

 

Първа лекция „Ранно ли е ранното детско развитие?
8 декември 2015 от 10.30 до 12.00 часа

Искате ли да възпитате личност, способна да постигне успех във всяка област на живота?! Да изживява пълноценно всеки миг и да постига удовлетворение в общуването и преследването на целите си. Детството на малкия човек е „златният век“, когато можем да посеем най-ценното за неговото развитие. Детето се интересува от всичко на света. То е готово да приеме всяка задача с радост, способно е да овладее и да се научи на всичко, ако намерим подходящия път към сърцето, ума и сетивата му. От това, как ние ще откликнем на взрива от интереси, зависи и какво ще стане с нашето дете.
Отдавна известен и практикуван метод на възпитание или нов писък на модата е ранното детско развитие?
Имаме ли убедителни доказателства, че ранните занимания са полезни за децата? Не им ли вредят?
Кои са десетте най-сериозни тревоги на родителите?
Кои са десетте закона за ранното детско развитие?
Защо днес през ХХI век – векът на глобализацията и технологични революции ,е толкова важно децата ни да бъдат адекватно образовани, емоционално интелигентни, но най-вече знаещи и щастливи хора?

 

Моля, заявете вашето присъствие на тел. 0879 244 488 най-късно предходния ден за всяка от лекциите. Бихте могли да ни посетите и с вашите деца

[mls_mark]Вход – 10 лева.[/mls_mark]

Адрес: Ул.“Йоан Екзарх“10, зад х-л Хемус
info@gobeyondcenter.com
Асоциация за ранно детско развитие